Din weekend i Herning: Børnekoncert, 80’er fest og Andreas Bo

Weekenden står for døren! Herning Folkeblad giver dig her overblikket over, hvad weekenden byder på af oplevelser, muligheder og underholdning. For både store og små.

HERNING

Børnehave-forårskoncerten 2017

Fredag klokken 16 kan man opleve 365 børn fra ni daginstitutioner i Herning Kommune give børnehavekoncert i kongrescentrets store koncertsal. Der deltager børn fra institutioner i Herning, Kibæk, Sinding/Skibbild-Nøvling, Vinding, Sdr. Felding, Lind og Sunds.

Læs mere

Cirkus Arena med Motor Mille

Cirkus Arena er tilbage i Herning og med sig har de bl.a. Motor Mille kendt fra Ramasjang. Der er cirkus på Baggeskærvej klokken 17 fredag.

Kalender

Læs mere

DGI Juniorstævne 2017

Juniorstævnet er et stævne for alle landsdelenes Juniorhold. Stævnet løber over 3 dage i Messecentrets Hal B. Det starter fredag aften med opvisninger, som fortsætter lørdag i dagtimerne. Lørdag aften er der fest for deltagerne, og søndag er der igen opvisninger.

Læs mere

Læs mere

Andreas Bo Comedy show 2017

Fifti Fifti - Nyt comedy Show kommer på Danmarksturné. En af landets mest alsidige komikere gæster Herning Kongrescenter fredag klokken 20.

Kalender

Læs mere

Portræt

Soulworkers på Fermaten

Soulworkers er garvede musikere, der har rødder i rock, soul, blues og jazz. Bandets medlemmer fandt sammen omkring den fælles kærlighed til rendyrket soulmusik og er ude på deres egen toptunede mission. Det er fredag klokken 20 på Fermaten.

Kalender

 

Loppemarked på Danmarks Fotomuseum

I forbindelse med Danmarks Fotomuseums afvikling og lukning med udgangen af 2017 afholdes der lørdag fra 12 til 16 på fotomuseet et loppemarked.

Kalender

Læs mere

FCM jagter medaljer

Lørdag klokken 16 tager FC Midtjylland hjemme på MCH Arena imod FC Nordsjælland i Superligaens Mesterskabsspil.

Banda Magda på Fermaten

Søndag aften er der fornemt besøg på Fermaten, når Banda Magda trakterer med fransk pop/latin/jazz. Bandet har den græskfødte sangerinde Magda Giannikou i spidsen, og musikken spænder fra samba til fransk chanson over græsk folk til columbiansk cumbia og afro-peruviansk lando.

Kalender

Læs mere

Læs mere

Mick Øgendahl’s FEST - Ekstra show

Lørdag klokken 19 og 21.30 er der stand up I MCH Herning Kongrescenter, når Mick Øgendahl indtager scenen med sit show FEST.

Kalender

Læs mere

Hit med 80’erne på Fermaten

25-års jubilæumskoncert med nostalgibandet, Hit med 80’erne. Det er lørdag klokken 21 på Fermaten.

Kalender