MCH øgede omsætningen til 305 millioner

Brian Kjær Andersen 

Bestyrelsesformand Poul Sand udtrykte på generalforsamling tilfredshed med 2016, som gav et overskud på en million kroner før skat

REGNSKAB MCH Messecenter Herning offentliggjorde onsdag aften regnskabstallene for 2016 på sin årlige generalforsamling. Omsætningen er øget fra 284 millioner kroner i 2015 til knap 305 millioner kroner sidste år. Resultatet for 2016 er stort set identisk med året før, da det lander på en million kroner før skat og 44.000 kroner efter skat.

Bestyrelsesformand Poul Sand udtrykte i sin beretning tilfredshed med det forgangne år, hvor MCH samlet set havde 920.232 gæster i Herning Kongrescenter, Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena. For 2016 gjaldt det, at især messerne overgik forventningerne positivt.

- Messerne er vores kerneforretning, og vi kan derfor glæde os over, at 2016 var et rigtigt godt messe-år med generel fremgang i antallet af både arrangører og besøgende. I alt 398.000 gæster besøgte MCH’s messer i 2016 mod 320.000 besøgende året før, sagde Poul Sand.

Han understregede, at den positive status i MCH-koncernen er en kombination af flere ting.

- De flotte besøgstal for hele koncernen er frugten af en god, dedikeret indsats fra alle MCH’s medarbejdere og af et rigtigt godt og givende samarbejde med en lang række eksterne samarbejdspartnere samt med branche- og interesseorganisationer, fremhævede Poul Sand.

Læs mere i Herning Folkeblad onsdag og på AOH+, hvor der også er kommentarer fra administrerende direktør Georg Sørensen.