Tre FCM’ere på All Star-holdet

Jørn Just Kristensen 

Trine Østergaard, Sabine Englert og Veronica Kristiansen kom alle på årets hold

HåNDBOLD Som suveræn vinder af grundspillet er FC Midtjylland ikke overraskende stærkt repræsenteret på årets All Star-hold.

Inden semifinalen i aftes blev hele tre FCM’ere hædret med gaver, klapsalver og en plads på årets hold i den danske liga - kåret via stemmer fra spillerne i ligaen, 1. division og de udlandsprofessionelle.

Trine Østergaard fik pladsen som højre fløj på All Star-holdet. Veronica Kristiansen var bedste playmaker og Sabine Englert bedste målvogter.

Bedste venstre back blev den kommende og tidligere FCM-spiller Trine Troelsen, som i år har været en yderst dominerende skikkelse hos Silkeborg-Voel.

Stine Jørgensen er tidligere blevet kåret til årets spiller og har dermed en særstatus over de syv All Star-spillere. Pladserne på ventre fløj, højre back og stregen afsløres i aften inden DM-semifinalen mellem Nykøbing Falster og Viborg HK.

FCM blev i øvrigt også hædret som vinder af Fair Play-konkurrencen. Det afgøres via strafpoint fra sæsonens 22 grundspilskampe - en udvisning giver to strafpoint og en diskvalifikation fem point.