I næste uge skal du se: »Guardians of the Galaxy 2«

Jesper Rehmeier 

Fans har ventet siden 2014 på en efterfølger til den underholdende og farverige »Guardians of the Galaxy«. I næste uge er ventetiden forbi.

FILM-TIP Filmselskabet Marvel fortsætter stille og roligt sin march mod at overtage filmverdensherredømmet, og foruden deres ganske indbringende og succesfulde stald af superhelte, »Iron Man«, »Thor«, »Hulk«, »Doctor Strange«, kan selskabet nu også bryste sig af en filmserie, der skal være »Star Wars for en ny generation«.

Nemlig »Guardians of the Galaxy«.

Den første film havde premiere i 2014, og med dens tiltalende blanding af action, farverige karakterer (bogstaveligt talt) og uimodståelig 1980’er pop, blev filmen et solidt hit af den slags, der selvfølgelig skal have en - og gerne mere end én - efterfølger.

27. april skriver vi Vol. 2, når Star Lord, Gamora, Drax, Groot og de andre uhellige helte er klar til endnu en tur i Hollywoods store vridemaskine.

Filmen foregår et par måneder efter den første, og holdet rejser endnu længere ud i galaksen, mens de søger efter svar og prøver at holde freden imellem sig.

Det er selvfølgelig ikke så let, som man kunne tro, når forskellige racer og væsener fra rummet pludselig skal leve sammen på godt og ondt.

Det oprindelige cast vender tilbage, budgettet er endnu større, og det samme er forventningerne!