Van der Vaart gjorde comback med frisparksperle

Kim Stoltenberg Hansen 

Hollænderen tilbage på banen med et mål direkte på frispark

FODBOLD Der var comeback til Rafael van der Vaart i FCM-trøjen, da ulve-reserverne slog Esbjerg 4-0. Den hollandske verdensstjerne er blevet sin lægskade kvit, og han spillede de første 45 minutter af opgøret. Han behøvede kun otte minutter før han havde vist sine evner, da han scorede direkte på frispark.

FCM var i en stærk opstilling. Ud over van der Vaart var der spilletid til Marc Dal Hende, André Rømer, Simon Kroon, Bruninho samt Mikkel Andersen i målet.

- Første halvleg var en lige kamp, hvor begge hold var meget på bolden i forskellige perioder. Vi kom foran 1-0 ret tidligt i opgøret, og derefter var holdet i fin kontrol. Der blev ikke afgivet det store i vores ende af banen, siger FCM-træner Søren Bjerg til FCM’s hjemmeside.

Det stod 1-0 ved pausen, og kort ind i anden halvleg kunne unge Victor Torp også score på frispark. Hans afrettede skud snød Esbjerg-keeperen.

- Anden halvleg blev en klassisk reserveholdskamp. Begge mandskaber udskiftede en del, og det skabte flere åbninger i begge ender, sagde Søren Bjerg.

Sebastian Buch nettede til 3-0, og kort før tid var Mikkel Jakobsen først over bolden tæt ved mål efter Mads Døhr Thycohsen ramte stolpen.

- Alt i alt en rigtig fin kamp i dag. Det var en god blanding af erfarne Superligaspillere og unge talenter. Begge parter fik vist sig frem, som de skulle og leverede en god indsats - så stor cadeau til holdet i dag, sagde FCM-træneren.

FCM-opstillingen: Mikkel Andersen, Gloire Rutikanga (45’Malte Jürgensen), Nicolai Damkjær, Rasmus Nicolaisen (75’ Gustav Kjeldsen), Marc Dal Hende, Victor Torp, André Rømer (60’ Mikkel Jakobsen), Rafael van der Vaart(45’ Nikolaj Kirk), Bruninho(75’ Sebastian Buch), Simon Kroon, Mads Døhr Thychosen.