Chris MacDonald kommer til byen torsdag

Sundhedsguru gæster kongrescenter

HERNING Sundhedsguruen Chris MacDonald lægger vejen forbi Kongrescenteret på torsdag 20. april.

Henover årets første par måneder har man kunnet følge Chris MacDonald i programserien »U-Turn« på DR. Her har man fulgt sundhedseksperten med den amerikanske accents bestræbelser på at helbrede otte danskere, der lider af type 2-diabetes, med motion og en sund livsstil.

FOF-forstander Kirsten Bjørn-Thygesen har flere gange tidligere hentet den folkekære foredragsholder til Herning, og hun var da heller ikke et øjeblik i tvivl om, at hun ville have ham på programmet igen.

Grin og eftertænksomhed
- Chris MacDonald har gang på gang vist sig som en forrygende foredragsholder, der både får folk til at grine og til at tænke sig om. Publikum har hver eneste gang været meget begejstrerede. Derfor vil jeg gerne give endnu flere mulighed for at opleve ham, siger Kirsten Bjørn-Thygesen i en pressemeddelelse.

Til foredraget på torsdag vil Chris MacDonald sætte fokus på sammenhængen mellem trivsel og vitalitet.

Billetter kan bestilles hos FOF Herning.