Afenginn på Fermaten

af Henrik Øster-Jørgensen 

Fremragende liveband gæster Herning

HERNING Torsdag aften giver Afenginn koncert på Fermaten.

Afenginn har været på banen siden 2002 og har optrådt på tv, radio, festivaler, koncertsale og venues i hele Europa, USA, Canada, Malaysia og Australien med mange hundrede koncerter på samvittigheden. Gennem årene har de opbygget et ry som et virtuost og fremragende liveband. Med et instrumentarium bestående af klarinetter, violin, mandolin, cello/bas, marimba/piano, trombone og to trommeslagere har de på en gang et intenst og tilbagelænet sammenspil præget af stor spilleglæde og virtuositet.

Orkestret leverer en koncert, hvor publikum bliver taget med på en rejse i et særegent musikalsk univers, der byder på alt fra hæsblæsende rytmer i alle tænkelige taktarter, stille og meditative øjeblikke og virtuost, nærmest psykedelisk sammenspil.