Dørmænd og politiet havde travlt ved natklub i Smallegade

Dørmænd stoppede gæst, der havde samlet en sten op

HERNING Politiet var natten til søndag flere gange forbi natklubben Dansebar & Einstein i Smallegade, fordi gæster ikke kunne opføre sig ordentligt.

Første gang var klokken fire, hvor en 21-årig mand fra Herning var blevet vist bort. Det ville han ikke finde sig i, og det var nødvendigt at få betjente forbi. Den 21-årige mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Halvanden time senere var den gal med en 18-årig mand fra Hammerum. Han kom ifølge politiet i diskussion med en anden gæst på stedet, og da den unge mand kom udenfor, samlede han en større sten op og løb hen mod en anden gæst, så dørmændene måtte gribe ind.

Den voldelige optræden udløser en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og det koster normalt 3000 kroner, når der er vold involveret.