Tre uheld på Herningmotorvejen: Politiet advarer om glatte veje

Kim Stoltenberg Hansen 

Der er glat derude. Tre uheld mandag aften

HERNING »Husk at afpasse hastigheden, hvis du skal køre. Flere uheld i det Midt- og vestjyske i dag på grund af glat føre. Har du vinterdæk på bilen?«

Sådan lyder det fra politiets vagthavene i Midt- og Vestjylland på Twitter mandag aften.

Advarslen skyldes, at der har været flere mindre trafikuheld - blandt andet et uheld på Herningmotorvejen syd for Herning mandag aften - her gled en bil af vejen. Og tidligere var der sammenstød med flere biler på motorvejen - både ved Bording og ved Brande. Ingen er heldigvis kommet til skade, men flere biler har fået buler, og det skyldes altså, at selv om vi er et pænt stykke inde i foråret, så er temperaturen og vejgrebet fortsat yderst vinterligt - så pas på derude!