Mal en gummi-gris til Off Road

Anna Østergaard Bjørn 

På Bredgade 16 er der i dag mulighed for at tatovere gummi-grise

FESTIVAL blandt de mange arrangementer til dagens festival Off Road er der blandt andet mulighed for være med til at tatovere en gris. Det er dog en pivende gummi-gris, der er lavet som bidedyr for hunde - og ikke en falsk gris i virkelighedstro størrelse, som man kunne forestille sig.

Det er museet Heart, Herning Museum Of Contemporary Art, der har arrangeret eventet, som skal vække en interesse for kunst hos børn.

- Den belgiske kunstner Wim Delvoye har tatoveret udstoppede grise, og det er så det, vi prøver at lave en sjov aktivitet omkring, fortæller kurator fra Heart, Thilde Nyborg Nielsen.

Det lille lokale er godt fyldt op. 11-årige Johannes Klok Schou har sammen med sin mor og søster fire grise og et par malerier.

- Vi har siddet her i snart 45 minutter, så de er blevet en smule opslugte af det, fortæller Johannes Klok Schous mor, Anja Klok Schou.

På grisene er der malet haler i forskellige farver og mønstre, hjerter og kryds.

Udover at tatovere grise har også Carl-Henning Pedersen-museet arrangeret en aktivitet på bredgade 16, hvor man skal forny gamle billeder ved at male oven på dem.