Byens nye skovhave blev åbnet

af Henrik Øster-Jørgensen 

Fantastisk fremmøde til åbning af skovhave i Nørregade

HERNING Umiddelbart efter åbningen af Off Road-festivalen på Torvet, valgte mange at gå direkte ned i Kulturgården Nørregade 7 for at være med i en anden åbningen.

Her blev den nye skovhave indviet.

- Velkommen til åbning skovhaven, der er den første af sin slags i Herning. Det er dejligt, at folk allerede har fundet ud af, hvordan den skal bruges ved at sætte på trærødderne i haven. Vi håber, det bliver en lille oase i Herning, sagde Line Hillerup, leder af Huset No7.

Haven udgøres af en række træer, buske og planter, der alle har det til fælles, at de kaster frugt og bær af sig. Skovhaven er lavet af Dorte Fløjgaard og en række frivillige. Så snart der ikke længere er nætter med frost, så bliver de enkelte bede plantet til.

Som en del af festlighederne optrådte Den Jyske Sangskoles Fælleskor med en sang.