Bibliotekerne spreder god stemning

Anna Østergaard Bjørn 

På KarmaCorner ved Tinghuset sørger bibliotekerne for god karma

FESTIVAL På KarmaCorner, bedre kendt som pladsen foran Tinghuset, er der i dag fyldt op med stande og boder fra Demokratistafetten.

Demokratistafetten er arrangeret af alle regionens biblioteker og handler om at give noget godt videre. Det afspejles på Off Road ved at lave origami gækkebreve eller ved at udhule kasserede bøger og fylde dem med gode buskaber.

I en af de udhulede bøger er der eksempelvis en badge, hvor der står »Du er smuk«. Alle bøgerne bliver lagt ud på en palle på Bredegade i løbet af dagen, og så kan de mange festivalsdeltagere komme forbi og få en bog og et godt budkskab med på vejen.

Men der er også leg på KarmaCorner. Der er et stort spil kryds og bolle på jorden og hængekøjer til at slappe af i. Tidligere i dag blev pladsen besøgt af Pippi Langstrømpe der gav en svingetur i hængekøjerne. Desuden er der en masse skulpturer, der kan klatres i og boder, hvor voksne kan få en kop kaffe.