FCM bankede SønderjyskE

Thomas Damm 

Brandvarme Paul Ounuachu sendte »ulvene« på sejrskurs

FODBOLD Med en 3-1-sejr på MCH Arena søndag eftermiddag sætter FC Midtjylland for alvor kurs mod bronzemedaljerne i Superligaen. Gæsterne fra SønderjyskE blev i store perioder domineret, og det var fuldt fortjent, at FCM førte 1-0 ved pausen.

Paul Onuachu, der spillede sin kamp nummer 100 for FCM, scorede i det 28. minut, da han pandede et perfekt indlæg fra højrebacken Rasmus Nissen Kristensen i nettet. Formstærke Onuachu stod helt fri tæt under mål og kunne nemt score.

Føringen ved pusen burde havde været større, men »ulvene« fik ikke udbytte af en kæmpe spildominans. Der var et par spredte muligheder til gæsterne, når FCM mistede bolden i egne rækker, men ingen afslutninger ramte Johan Dahlin i målet.

Midtjyderne kom skidt ud efter pausen og mistede momentum. Alligevel blev det 2-0 ved Rilwan Hassan i det 56. minut. FCM bygggede op i venstre side, og Jonas Borring fandt Hassan, der var løbet fri i straffesparksfeltet.

Kampen blev lukket i det 77. minut, hvor Rasmus Nissen Kristensen blev spillet fri i højre side af Mikkel Dueluund og tog chancen fra en spids vinkel. Flot afslutning.

Umiddelbart efter reducerede SønderjyskE’s Marko Mitrovic, da der var åbent hus i FCM’s straffesparksfelt, men det var ikke nok til at bringe spændingen tilbage. FCM kørte en fortjent sejr hjem.

Med sejren har »ulvene« nu 41 point og er på en øjeblikkelig tredjeplads i mesterskabsslutspillet.

Næste kamp er næste søndag ude mod Lyngby.