Chinah kommer til byen

af Henrik Øster-Jørgensen 

Fermaten byder på en sveddryppende popfest torsdag aften

HERNING Efter udsolgte koncerter og ikke mindst æren som P3 Talentet kommer den charmerende trio Chinah torsdag på Fermaten.

Trioen, bestående af guitarist Simon Kjær, pianist Simon Andersson og sangerinde Fine Glindvad, har på trods af den korte levetid allerede opbygget sig et ry for deres intense koncerter. Dette har ledt til udsolgte koncerter i udlandet og en travl festivalsommer, der blandt andet bød på Heartland Festival, Musik i Lejet og Roskilde Festival. Chinah imponerede især på Spot Festival 2016, hvor tusindvis af fremmødte fans kunne nyde hvad Soundvenue kaldte en »overbevisende, sveddryppende popfest«.

Mono Mono står for opvarmningen. Duoen sender publikum til et drømmeunivers, ved at præsentere et dynamisk lydbillede, der er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner.