Brand hurtigt slukket hos Karma

Indehaver Mustafa Catagøl er tidligere brandmand og fik stoppet branden i sidste øjeblik

HERNING Der var pludselig røg i køkkenet hos restaurant Karma på Østergade i Herning tirsdag aften.

En mindre ildebrand starede ved restaurantens grill kort før klokken 19.

Stedets indehaver Mustafa Catagøl fik dog stoppet branden.

- Jeg er gammel brandmand, så jeg stormede herind og fik kastet et brandtæppe over flammerne lige før de fik fat i frituren, for ellers kunne det være gået helt galt, siger han - og føler, at Karma-kæden lever op til den gamle talemåde om at en ulykke sjældent kommer alene.

- I går sprang et fjernvarmerør i Bruuns Galleri i Aarhus, og det hælder selvfølgelig således, at alt vandet løb ned i vores restaurant. Nu synes jeg ikke, at vi behøver komme ud for flere uheld, sukkede han - men understregede at man åbner igen i morgen.

Ingen kom noget til ved branden.