Foto: Christian Sjurman

Power kommer til byen

Jørn Roed 

Elektronik-kæden åbner til efteråret en 2200 kvadratmeter stor butik i herningCentret, og en større ombygning er allerede gået i gang

Til efteråret kommer Power i Herning. Elektronik-kæden har lejet sig ind i herningCentret, og senest 1. november åbner en 2200 kvadratmeter stor butik. Udadtil kommer Power til at ligge, hvor Fona holdt til indtil lukningen sidste år, men selve butikken bliver meget anderledes.

Det nuværende butiksareal er på 450 kvadratmeter og for at gøre plads til den store butik har Kvickly - efter eget ønske - afstået omkring 1200 kvadratmeter lager og butik. Derudover bliver der lagt godt 500 kvadratmeter til butiksarealet i lejemålet, så lager og personalefaciliteter er samlet med butikken.

- Vi har haft et fantastisk samarbejde med udlejer. Det har virkelig været professionelt i forhold til forhandlingerne og i forståelsen af de krav, vi har. Det er et meget lykkeligt ægteskab, siger administrerende direktør i Power, Jesper Boysen.

Også hos udlejeren er der stor tilfredshed med aftalen, som betyder, at herningCentret igen er 100 proent udlejet.

- Det er supergodt for herningCentret. Vi kunne sagtens have udlejet butikken med det samme, da Fona lukkede, men vi ville gerne have samme type butik ind igen, fordi det rigtige produktmiks er utroligt vigtigt, siger centermanager Arne Schmidt.

Da Power i februar åbnede i Viby stod 4500 kunder i kø, da butikken slog dørene op.