I aften er det Ed Sheeran-aften

Kim Stoltenberg Hansen 

Som det eneste sted i Danmark giver den verdensberømte Ed Sheeran koncert i Herning - det sker i aften i en udsolgt Boxen

HERNING I aften er en aften, som rigtig mange Ed Sheeran-fans glæder sig til.

22 millioner solgte albums verden over, 15 millioner fans på Facebook, 4,7 milliarder afspilninger på Spotify og 3,5 milliarder klik på YouTube. Ed Sheeran. Stjerneartisten giver koncert i Jyske Bank Boxen i Herning i aften - Koncerten bliver hans eneste på dansk jord i år.

Ed Sheeran har bjergtaget hele verden med sit ildrøde hår, sit charmerende væsen og sin eminente evne til at skrive, producere, synge og spille kæmpehits som »The A Team« og »Thinking Out Loud«.

Tidligere på året overraskede han alle, da han udgav de to singler »Castle On The Hill« og »Shape Of You« på én og samme dag. De to sange strøg helt til tops på alle hitlister og slog alle hidtidige globale Spotify-rekorder med sine 13 millioner afspilninger på blot 24 timer - et tal, som i skrivende stund har passeret imponerende 200 millioner afspilninger på Spotify og i alt over 370 millioner afspilninger fordelt på alle streamingtjenester.

Edward Christopher Sheeran blev født i 1991 i England og flyttede allerede til London som 17-årig for at forfølge en karriere som musiker. Elton John erklærede sig hurtigt kæmpefan af det unge talent, og med debutalbummet »+« fra 2011 indkasserede Sheeran to BRIT Awards og en Grammy-nominering i USA.

I 2014 udkom »X« og cementerede Ed Sheeran som en af vor tids største stjerner og musikalske talenter.

Skulle du drømme om at få billetter til aften, så er det desværre alt for sent - der er for længst udsolgt.