Lyden af Aarhus V

For første gang nogensinde er det lykkedes at samle tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné der har fået titlen »Kun én aften«. L.O.C., Marwan og Emil Stabil rammer kun ni spillesteder, hvoraf det ene er MCH Herning Kongrescenter, hvor de tre giver koncert på lørdag.

L.O.C. er et veletableret navn på den danske musikscene, og lørdagens koncert byder på en tur ned i L.O.C.-arkiverne, hvor man kan høre numre, han aldrig har performet live før, album outtakes, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder.

Med på tour’en har han rapperne Marwan og Emil Stabil. Marwan har længe været ét af landets mest respekterede rappere med sine trademark lige-på-og-rå fortæller-stil set fra en på én gang ghetto underdog- og mønsterbryder vinkel. Han vil spille højdepunkter fra bagkataloget samt tracks, han ikke har optrådt med før. Emil Stabil kickstartede sin karriere på Roskildes Camp scene i 2014 og samme år vendte han landet på hovedet med først »Er det en Fugl« og derefter monsterhittet »Allerede Is«. Der er altså lagt op til en unik aften i hiphoppens tegn - og det er fortsat muligt at tage del i festen. Billetten kan sikres ved henvendelse til MCH.