Kæmpeguide til din weekend i Herning: L.O.C., Tina Dickow og Ed Sheeran

Weekenden står for døren! Vi giver dig her overblikket over, hvad weekenden byder på af oplevelser, muligheder og underholdning. For både store og små.

L.O.C., Marwan og Emil Stabil i Kongressen

Lørdag 1. april er der lagt i kakkelovnen til masser af håndtegn, når Kongrescenter Herning klokken 20 lægger scene til triplekoncert med L.O.C, Marwan og Emil Stabil. For første gang nogensinde er det lykkedes at samle de tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné, der har fået titlen ”Kun En Aften.”
Læs mere

Ed Sheeran i Boxen

Som det eneste sted i Danmark giver den verdensberømte Ed Sheeran koncert i Jyske Bank Boxen. Det sker lørdag aften klokken 19.00.
Læs mere her eller her
Se i kalender

Michael Falch på Fermaten

MICHAEL FALCH & DÉT BAND, som en anmelder har døbt ”rocklandsholdet”, er klar til en rocktur med stop i Herning, når de fredag klokken 20 besøger Fermaten. Det sker i forlængelse af udgivelsen af det nye album ”Pludselig alting Samtidig”.
Læs mere eller se i kalender

Frokost med Lasse og Mathilde

Lørdag klokken 12 er der frokostkoncert på Fermaten med Lasse og Mathilde og Søren Krogh.
Læs mere

Sanne Salomonsen på Fermaten

Efter fem år dedikeret til tour, musikalske genfortolkninger af sine klassikere og sågar en medvirken i svensk Melodi Grand Prix, hvor hun sang duet med Marie Bergman, er Sanne Salomonsen nu klar med ny musik. Lørdag aften klokken 20 kan hun opleves på Fermaten.
Læs mere eller se i kalender

Koncert i herningCentret

Fredag fra klokken 17 til 21 kan man ved Indgang A i herningCentret høre musik fra orkestret Cover Crush, der spiller nyere sange og de største hits fra de sidste fem årtier.
Se i kalender

Modeshow i herningCentret

Fredag aften fra 18 til 21 bliver herningCentret et stort levende modeshow, hvor mere end 30 butikker og 18 modeller fra Danish Models deltager. Modellerne går rundt i centrets gange - så der vil være noget at kigge på hele tiden.
Se i kalender

Ole Jørgensens 30-års jubilæumskoncert

Ole Jørgensens fejrer sit 30. års jubilæum med en koncert i Huset No7. Det sker fredag aften klokken 19.00.
Se i kalender

Søby Brunkulsmuseum åbner

Vi åbner lørdag kl. 10.00 ved at starte den nye gravemaskine fra Per Aarsleff A/S model 1937. Vi giver kaffe - og indvier det nye das. Kom og oplev den specielle stemning på åbningsdagen.
Læs mere

Stjernefabrik på biblioteket

Skal din stjerne være med i den store stjernevrimmel til åbningen af OFF ROAD på Torvet i Herning den 11. april? Kom og lav din egen stjerne lørdag på biblioteket. Det er fra 11 til 14.
Se i kalender

Børneteater på Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum

Lad hele familien få en skøn teateroplevelse i dejlige omgivelser. Forestillingen ”Grebet i luften” er for alle fra 4 år og opefter. Bagefter er der mulighed for en omvisning på museet.
Se i kalender

Forårsløbet

Søndag klokken 10.30 er der forårsløb på Herning Atletik Stadion. Forårsløbet er et motionsarrangement i med distancerne 5 og 10 km-løb samt et ½ maraton-løb OG 5 km gang.
Se i kalender

Tina Dickow med kor

Få en helt fantastisk oplevelse med Tina Dickows allerstørste numre - nu suppleret med den store klang af 350 korsangere. Det er søndag klokken 19.30 i MCH Herning Kongrescenter.
Læs mere eller se i kalender

MidtVest Pigekor i Herning Kirke

Søndag eftermiddag fra klokken 16.30 kan man opleve MidtVest Pigekor i Herning Kirke.