HCM tabte for 11. gang i træk

Kenneth Kristiansen 

HC Midtjylland sluttede ligasæsonen med at tabe ude til GOG

HåNDBOLD Heller ikke i sidste forsøg lykkedes det for HC Midtjylland at komme tilbage på sejrssporet i 888 Ligaen. Onsdag aften tabte HCM 21-28 til GOG i Gudme efter en rodet og - især fra gæsternes side - uinspireret forestilling, hvor ingen af holdene havde det store på spil.

HC Midtjylland var uden skytten Espen Lie Hansen og forsvarsveteranen Kristian Gjessing. Begge sad ude med skader.

Herning-mandskabet fulgte med indtil godt midtvejs i første halvleg, men så begyndte hjemmeholdet at trække fra. Stillingen ved pausen var 16-11 til GOG.

I anden halvleg var det udelukkende et spørgsmål om, hvor stort GOG ville vinde.

Hos HC Midtjylland udmærkede venstrebacken Lars Jakobsen med otte mål undervejs, heraf flere flotte underhåndsskud op i nettaget. Lars Jakobsen, som HCM hentede i norsk håndbold i vinterpausen, fik fuld spilletid på venstrebacken i Espen Lie Hansen fravær.

Det var HC Midtjyllands 11. nederlag på stribe i 888 Ligaen, så efter en flot start på sæsonen, hvor holdet kun tabte fire af de første 15 kampe, er HCM dumpet ned på tabellens 11. plads. HCM hentede de sidste af de 20 point, som det blev til, 14. december i udekampen mod Randers ...

Nu resterer kun to kampe af sæsonen. På lørdag spiller HCM hjemme mod spanske Granollers i den sidste kamp i EHF Cuppens gruppespil, og torsdag i næste uge gælder det en pokalkamp på udebane mod AGF fra 2. division.