Kvinde sigtet efter hashfund i bybus i Herning

Palle Heering Nielsen 

Kærestepar kontaktede politiet, efter at de havde fundet en efterladt kasse på en hattehylde. Kvinde sigtet for salg af hash

HERNING Politiet har stor ros til overs for et 19-årigt kærestepar fra Hammerum. Parret var den indirekte årsag til, at politiet i går kunne sigte en 25-årig kvinde for salg af hash.

Kæresteparret var ude at køre med en bybus, da de blev opmærksomme på en kasse, der var efterladt på en hattehylde i bussen.

I kassen var der 392,8 gram hash, og da parret steg af bussen ved Føtex i Bredgade, tog de kassen med og kontaktede en patrulje fra politiet.

- Den 25-årige kvinde havde glemt kassen i bussen, og hun ventede, til bussen havde kørt en runde, inden hun steg på bussen igen. Hun fulgte efter parret, men gemte sig, da hun så, at de rettede henvendelse til politiet, forklarer sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Betjentene havde dog spottet kvinden, og de fik fat i hende og sigtede hende for salg af hash på grund af den store mængde.

- Hun kendte til kassen, men ikke til hashen. Hun forklarede, at hun var blevet bedt om at aflevere den til en veninde fra Aalborg, siger Bent Smedegaard.