Stor fremgang for Transportmessen

Jørn Roed 

Skandinaviens største indendørs transportmesse havde 14 procent flere besøgende end i 2015

MESSE Transportmessen fortsætter fremgangen fra de seneste år. I alt lagde 25.649 besøgende vejen forbi MCH Messecenter Herning torsdag, fredag og lørdag, og det svarer til en stigning på 14 procent i forhold til 2015, hvor 22.068 kiggede forbi.

Hos ledelsen i MCH er der glæde efter tre velgennemførte messedage.

- Målet med transportmessen er i tæt samarbejde med branchens aktører at skabe en messe, der inspirerer og skaber kontakter. En messe, der er turen og tiden værd. Derfor glæder jeg mig over de positive tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende, og jeg er taknemmelig for, at hele branchen har været med til at forme og udvikle en stærk transportmesse med høj faglig kvalitet og en rigtig god stemning, siger administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen, i en pressemeddelelse.

Stuvende fuldt
Det høje besøgstal gav også tilfredshed hos udstillerne.

- Vi har haft en fantastisk messe. Der har været sort af mennesker hele tiden, og vi har haft god dialog med både beslutningstagere, chauffører og branchen som helhed, så vi er meget tilfredse, siger Mikael Voigt, produkt- og marketingchef hos Mercedes-Benz Danmark A/S.

Også hos MAN Truck & Bus Danmark A/S var der optimisme efter en veloverstået messe.

- Der har været stuvende fuldt på vores stand, og selvom vi altid vægter kvalitet fremfor kvantitet, så har vi svært ved at få armene ned over den gode interesse, der har været for vores varebiler. Helt generelt har vi haft en skøn messe med gode møder og mange beslutningstagere, sagde Claus Lindholm, markedskommunikationschef hos MAN Truck & Bus Danmark A/S.

Transportmessen er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen.