Superfagottist spiller i kirken

HERNING Onsdag 29. marts kan man opleve en af verdens absolut bedste fagottister i samspil med Ensemble MidtVest i Herning Kirke.

I 2012 spillede Ensemble MidtVest for første gang sammen med fagottisten Sergio Azzolini, og siden 2014 har han været tilknyttet ensemblet som kunstnerisk konsulent.

Spiller i tre byer
Sergio Azzolini er en af vor tids mest fascinerende musikerpersonligheder og blandt de mest eftertragtede fagottister på verdensplan.

Ved koncerter i Herning, Ejstrupholm og Holstebro kan den karismatiske, italienske fagottist Sergio Azzolini, opleves i samspil med Ensemblet MidtVest, når de spiller musik af barokkens mestre og efterfølgere.

Skønheden i musikken
- De gamle instrumenter skabte forholdsvis simpel musik. Men med Sergio Azzolinis passion bliver selv den simple musik meget ekspressiv. Instrumenterne får nærmest roller, så musikken opleves som både sang, dans og fortælling og følelser. Bag koncerten ligger flere end 100 timers forberedelser - så publikum behøver ikke at komme klædt på med masser af indsigt og viden. Vi har gjort alt for at kunne introducere dem til skønheden, lyset i musikken, fortæller EMV-fagottist Yavor Petkov.