En aften med ånderne

HERNING Tirsdag 4. april er der klarsynsaften i Multihuset Brændgårdsparken - en spændende aften i den åndelige verdens tegn.

Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Denne aften vil det clairvoyante medie Vibeke Broch-Lips lave en klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af sine kære fra den anden side. Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet, bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet, fremgår det af pressemeddelelsen.

Vibeke Broch-Lips arbejder som clairvoyant medie, og giver blandt andet private sessioner, laver klarsynsdemonstrationer samt træningsaftner og workshops inden for det spirituelle i hele Danmark. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og har desuden gennemført et udviklingsforløb i Lysets Hus i Aarhus.