Politiet efterlyser MacBook-tyve

Martin Hove Thomsen 

Gode overvågningsbilleder fra Herning Gymnasium viser tydeligt de to formodede gerningsmænd

HERNING På Herning Gymnasium blev der onsdag 15. marts stjålet syv bærbare MacBook-computere af mærket Apple samt to jakker.

Nu viser en overvågningsvideo fra gymnasiet fine billeder af de to formodede gerningsmænd, som politiet efterlyser.

- Vi har en mistanke om, at de også har stjålet bærbare computere på en skole i Silkeborg, da det er efter helt samme modus som i Herning. I Silkeborg blev der stjålet seks MacBooks. De er kun gået efter Apple-produkter, fortæller politibetjent Dennis Poulsen fra Herning Efterforskning.

De formodede gerningsmænd har 15. marts opholdt sig på Herning Gymnasium i længere tid, og tyverierne er sket mellem klokken 11.07 og 11.18, hvor eleverne har været ude af klasselokalet.

Videomaterialet giver følgende signalement af to mænd. Den ene mand (formodet gerningsmand A) vurderes til at være mellem 20-30 år, 170-180 cm og almindelig af kropsbygning. Han er sorthåret og bar mørkeblå cap med hvidt »NY«-logo, mørk dynejakke, sandfarvet trøje, sorte bukser og sorte sko. Med sig havde han en lyseblå/grå rygsæk med brune remme.

Den anden mand (formodet gerningsmand B) vurderes også til at være mellem 20-30 år, 175-185 cm og almindelig af kropsbygning. Også han er sorthåret, og han var iført en sort dynejakke, sort trøje, blå jeans og grå Adidas sneakers. Han havde en sort rygsæk med sig.

Har man oplysninger i sagen modtager politiet henvendelser på 114.