Ny mistanke om hashsalg i Skolegade

Martin Hove Thomsen 

Efter politiet forleden lukkede et salgssted for hash i Skolegade, er salget nu formentligt flyttet til en ny adresse på Skolegade, mener lokalpolitiet

HERNING Politiet er i øjeblikket massivt til stede i Skolegade efter mistanke om, at der foregår hashsalg.

Tirsdag kort før klokken 16 får politiet mistanke om, at en 18-årig mand fra Herning sælger hash.

Det viser sig, at han har små to gram hash og små to gram skunk på sig. Det fører umiddelbart efter til en ransagelse af en lejlighed på Skolegade.

- I lejligheden opholder der sig flere unge mænd fra Herning. Blandt andet en 22-årig mand, der er i besiddelse af 1,8 gram skunk, 0,5 gram hash og en joint, fortæller politikommissær Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning og tilføjer:

- Derudover beslaglægger vi to digitale vægte og to kværn - til at skære hashen i småbidder med.

I forbindelse med ransagningen var en 20-årig mand fra Herning ikke helt enig med politiet om, at han skulle blive væk fra lejligheden.

- Han skaber sig lidt, efter vi beder ham om at forlade stedet og kommer retur til lejligheden af flere omgange. Så han er blevet sigtet for brud på ordensbekendtgørelsen, siger Michael Schultze.

En anden mand, der opholder sig i lejligheden, en 27-årig mand fra Herning, er ved samme lejlighed blevet sigtet for at være i besiddelse af en låsbar foldekniv, inden politiet klokken 16.30 forlader stedet.

Hvorvidt hashsalget på nogen måde er relateret til Black Army eller andre kriminelle bander, kan politikommissæren ikke sige.

Men politiet undersøger sagen og vil fortsat være massivt til stede i Skolegade, forsikrer Michael Schultze.