Skak med 120 kilometer i timen

HERNING Når den lille squashbold flyver rundt på banen, gælder det for de lokale skolebørn om at holde hovedet koldt, samtidigt med at hjertet kommer på arbejde. Der sker på Skolernes Squashdag onsdag i Hammerum Hallen. Det fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse.

Eleverne kan se frem til en sjov og tempofyldt dag, hvor de også bliver udfordret på deres taktiske evner. Skolernes Squashdag giver børnene en forsmag på alt det gode, squash kan tilbyde som fritidsaktivitet:

- Nogen kalder squash for skak med 120 kilometer i timen, og det er da også kåret som verdens sundeste sport tilbage i 2003. Vi vil gerne vise børnene, at squash er en social sport med plads til alle, og når man går til det i fritiden, lærer man det gennem en legende og udfordrende tilgang, fortæller Maiken Møller fra Dansk Squash Forbund, der er med til at arrangere dagen. Dagen er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for skoleelever, Aktiv Året Rundt, som er økonomisk støttet af Nordea-fonden.