Løbeklub med kaffe og kage

herning Nybegyndere, let øvede og garvede motionister - alle kan være med, når Herning GF Atletik og Motion til april starter en ny løbeskole op. Det fortæller de i en pressemeddelelse. Det handler om løbeteknik, kammeratskab og at få alle i mål til kaffe og (ganske ofte) et stykke kage.

Vi løber ikke om kap; vi løber sammen. Det er i al sin enkelhed, hvad det handler om for de omkring 70 motionister, som mødes hver tirsdag og torsdag i løbeklubben under Herning GF Atletik og Motion på H.P. Hansens Vej i Herning. Og fra tirsdag 4. april »ringer det ind« til forårets løbeskole, hvor nybegyndere og andre løbeinteresserede kan deltage.

- Der er plads til alle uanset niveau. Vi løber cirka en times tid hver tirsdag og torsdag på ruter med forskellige længder. Og ingen får lov til at sakke bagud. Vi løber ud som hold og kommer hjem som hold, forklarer Niels Thomassen,et aktivt medlem af klubben i 29 år

- Vi slutter altid af i klubhuset med en god snak, en kop kaffe og ofte noget sødt eller et stykke kage. Vi er jo kun motionister, ikke fanatikere, siger han.