Bliv inspireret til påske

HERNING Foråret er på vej, og det vil Herning Havekreds byde velkommen med en påskeinspirationsaften med blomsterdekoratør Per Larsen torsdag 23. marts i HaveOasen, Vejlevej 13.

Per Larsen har deltaget i forskellige mesterskaber og blev jysk mester i 2014. Han vil vise deltagerne, hvordan man kan byde foråret velkommen med smukke beplantninger i krukker både inde og ude, og han kommer tillige med sine bud på, hvordan man kan pynte op til påske.

Nogle af Per Larsens dekorationer bliver udloddet i havekredsens amerikanske lotteri - lodder sælges ved indgangen. Husk at medbringe en stol. Indgangsprisen er inklusive kaffe og brød. Alle er velkomne oplyser Herning Havekreds, som nu er en af områdets største, der for nylig også har fået Gjellerup og Vildbjerg ind under sig, da de to kredse valgte at blive nedlagt.