HCM taber igen, igen

Thomas Damm 

Slutspilschancen er nu minimal for HC Midtjylland efter nederlag mod Århus

HåNDBOLD Heller ikke mod Århus Håndbold formåede HC Midtjylland at få point i 888 Ligaen. På hjemmebane vandt aarhusianerne med 26-21 og overhaler dermed HC Midtjylland i tabellen og ligger nummer ni, mens HCM falder til 10. pladsen. Det er nu blevet til ni liga-nederlag i træk.

Med to kampe tilbage i grundspillet kan HC Midtjylland dermed godt begynde at pakke sammen og forberede sig på sommerferie. Holdet kan nu kun i den helt yderste teori nå slutspillet.

I søndagens kamp havde HC Midtjylland intet at komme med offensivt, og kun en storspillende Tim Winkler i målet sikrede, at HCM’erne faktisk førte i store dele af første halvleg, men måtte gå til pause bagud 11-12.

I anden halvleg kom HCM også fint i gang og kom foran 14-13. Men herfra var tungt for HCM. Århus kom foran 16-14, 18-15 og 20-16 med tre minutter tilbage. Ved 18-20 var der et nyt, lille håb, men tættere på kom HCM ikke.

Angrebspillet var hele vejen igennem ude idé og energi, og det var nemt for Århus-forsvaret at holde styr på.

Jørgen Rasmussen blev HCM-topscorer med fem mål.

Der resterer nu to runder af grundspillet. HCM skal vinde begge kampe mod TM Tønder og GOG for at bevare et spinkelt slutspilshåb. Dertil skal Århus og Mors/Thy spille uafgjort i deres indbyrdes opgør i næste runde samt tabe kampe i sidste runde. Her får Århus besøg af Skjern, mens Mors-Thy skal til Tønder.