Din Herning-weekend: Love Shop, Burhan G og børneteater

Få overblikket over denne weekends muligheder, attraktioner og oplevelser

HERNING Weekenden står for døren! Herning Folkeblad giver dig her overblikket over, hvad weekenden byder på af oplevelser, muligheder og underholdning. For både store og små.

 
Fredag klokken 21 vender Love Shop tilbage til Fermaten, hvor de tidligere begejstret publikum. Bandet har et ry som et af landets bedste og mest medrivende livebands. Med et spritnyt studiealbum under armen vender Jens Unmack & co. tilbage til Herning på deres »Risiko Tour«.

 
Lørdag klokken 12 er der frokostkoncert med Leif Sylvester på Fermaten. Den garvede musiker er tilbage på livescenen for første gang i 28 år.

Tango i lange baner
Glæd jer til en unik oplevelse og forestilling med det verdens berømte tango/teater-par Tango Teatro Los Guardiola: Giorgia & Marcelo fra Italien/Argentina. Det er fredag fra klokken 17 på musikskolen i Herning.

Spacemakers med Jørn Mader tilbage efter 53 år
Fynske Spacemakers spillede i Herning-Hallen i 1964 - på lørdag vender de tilbage. Denne gang spiller de i Huset No7. Det er lørdag klokken 20.

Superligakamp mod FC Nordsjælland
Sidste opgør inden slutspillet. FC Midtjylland tager hjemme i mod FC Nordsjælland på MCH Arena. Det er søndag klokken 17.00.

Queen Machine på Fermaten
21.30 lørdag er der nostalgi-fest på Fermaten. Her optræder Queen Machine med deres spektakulære fejring af Queens musik. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som Somebody To Love.

Børneteater på biblioteket
Madam Bach opfører forestillingen »Verdensbilleder« for de 1-6 årige. Det er lørdag klokken 11 på biblioteket i Østergade.

Brætspil på biblioteket
Kom og vær med, når biblioteket holder brætspilsdag lørdag fra klokken 11.00 til 15.00. Man har indkøbt en masse spændende brætspil indenfor forskellige genrer, og alle interesserede over 12 år er velkomne til at møde og være med. Det er helt gratis.

 
Lørdag klokken 20 indtager Burhan G MCH Herning Kongrescenter med sit nye liveshow med overskriften ”Showtime”. Burhan G er pladeaktuel senere på året med et album, han har arbejdet på i to år.

 
Sjove mænd med slips er et humoristisk show, hvor Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift indtager scenen med morsomme monologer og evergreens. Det er fredag klokken 20 i MCH Herning Kongrescenter.

 
Det er intimt. Det er nært. Det er teater i et køkken. Forestillingen Udsigter fra min bedstemors køkken spiller i et køkken et sted i nærheden af Team Teatret fredag 17 marts klokken 16.00. Hvor det præcist foregår, vides endnu ikke.

 
Oplev Abrahams børn som en del af solo performancefestivalen Enestående 2017. Det er søndag klokken 19.30. Festivalen arrangeres i samarbejde mellem Gruppe 38 og Team Teatret.

 

Find mange flere spændende oplevelser, arrangementer og kultur-aktiviteter i din 7400-kalender lige her