Fremtidens ishockeystjerner: Bjorkstrand er med på vild liste

Den tidligere Blue Fox-spiller Oliver Bjorkstrand har gjort det godt i NHL på det seneste, og nu er han også kommet med på en liste over fremtidens ishockeystjerner

ISHOCKEY Ishockeymagasinet The Hockey News har udgivet sin »Future Watch 2017«-liste, der indeholder de største ishockeytalenter i verden. Og Oliver Bjorkstrand ligger på listens 53. plads og er dermed gået 20 pladser frem i forhold til den tilsvarende rangliste sidste år, hvor han var nummer 73. Det skriver faceoff.dk.

The Hockey News har fjernet spillere, der allerede har fået deres gennembrud i NHL, fra listen og er kommet frem til en top ti over spillere, som står på tærsklen til deres NHL-gennembrud. På den liste ligger Bjorkstrand som nummer ni.

The Hockey News skriver følgende om Oliver Bjorkstrand:

- Bjorkstrand var endnu ikke en fast del af NHL-holdet, da vores panel rangerede spillerne. Det ser ud til, at han nu er der permanent. Han var en produktiv målscorer for Portland i juniorligaen WHL, og han fandt sit touch og rev det hele fra hinanden for AHL-klubben Lake Erie i 2016-slutspillet på vejen mod Calder Cup-titlen. Så langt, så godt i NHL ligeså, hvor han har lavet fem mål og ti point i 18 kampe i denne sæson. Han bliver flyttet lidt rundt i kæderne, men har altid stærke kædekammerater på et dybt hold som det, Columbus har.

Det er et panel af talentspejdere, chefscouts og general managers fra NHL, som har sammensat The Hockey News’ liste.