Skøre kultur-indslag i Herning: Grise-tatovering, talende skrotbiler og is-byggeri

Borgerne kan opleve mere end 60 kulturelle indslag i Herning 11. april, når kulturfestivalen Off Road åbner

HERNING Tatover en gris. Lav din egen is-skulptur. Besøg talende skrotbiler.

Mere end 60 forskellige kulturelle indslag vil indtage gader, gyder, stræder og baggårde i Herning Midtby, når der 11. april er åbning af kulturfestivalen Off Road.

- Med de mange programpunkter, der nu ligger fast, står det klart, at Off Road-åbningen bliver en helt unik dag med indslag for absolut alle, uanset interesser og alder. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve fest-stemningen i byen 11. april. Og jeg ser frem til at blive beriget med en række magiske øjeblikke, siger Johs. Poulsen (R), formand for Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland og for kultur- og fritidsudvalget i Herning Kommune, i en pressemeddelelse.

Snart fuldt program
Herning Kommune offentliggør det fulde program om få uger, men allerede nu er flere indslag på plads:

På Hearts stand kan man som opvarmning til Socle du Monde Biennalen blive grise-tatovør-kunstner eller forevige sig selv som et kunstværk. Ved »pyramidetorvet« ved Herning Kongrescenter kan man lave sin egen skulptur af en is-blok - eller bevidne når is-skulptør Susanne Ahrenkiel laver en monumental farvet skulptur. På parkeringsdækket ved Herning Bibliotek kan man besøge en installation af skrotbiler, der hver har deres helt egen historie.

På Torvet er der Food Festival, hvor lokale restauratører præsenterer street food-specialiteter.

Off Road er en næsten fire uger lang kulturfestival i syv midt- og vestjyske kommuner, og den er støttet af Aarhus 2017 - europæisk kulturhovedstad. Festivalen åbner i Herning 11. april - blandt andet med en musikfestival på Torvet - og slutter 6. maj med et stort arrangement i Skive.