Frederikshavn vandt i sidste sekund

Thomas Damm 

Blue Fox var foran 2-0, men sæsonen sluttede, da Frederikshavn scorede i sidste sekund

ISHOCKEY Suk, suk, suk. For første gang i slutspillet gjorde Blue Fox alt rigtigt. Ingen udvisninger og to mål i powerplay.

Men med tre mål i sidste periode, og det sidste mål mindre end et sekund før, at de 60 minutter var gået, og kampen skulle være afgjort i overtid, vandt Frederikshavn kampen 3-2 og serien 4-2.

Det var så tungt og trist, som det kunne blive. Blue Fox var nervøse fra kampens start, men med et hurtigt mål i anden periode af Lasse Lassen i powerplay forsvandt nerverne.

Straks i tredje periode blev det også 2-0 i powerplay ved Steffen Klarskov, og så ligende det en afgørende kamp i Frederikshavn. Men ak, ak, ak.

Med to skud langt udefra i tilsyneladende ufarlige situationer blev der udlignet, og da Frederikshavn havde pucken til sidst, valgte de at fortsætte angrebet til sidste sekund, og det bar frugt. Jeff Ulmer kunne helt inde under mål prikke pucken i nettet. Stort set samtidig lød slutsirenen, og efter at dommerne havde diskuteret situationen, valgte de at lade målet tælle. I Blue Fox-lejren mente man, at pucken blev sparket i mål, men det kunne dommerne altså ikke se.

Blue Fox-spillerne faldt om på isen, og flere smadrede deres stave i frustrationer. Nu er sæsonen slut, og det på den hårdest tænkelige måde. Ikke flere ishockeykampe i Herning på denne side af sommerferien.