Hård kritik af Herning-advokat: Beskyldes for grådighed efter konkurs

Brian Kjær Andersen 

Tidligere ejendomsmægler Torben Kjeldsen har skrevet en bog, hvor han retter en hård kritik mod Herning-advokat Flemming Jensen

BOGUDGIVELSE Torben Kjeldsen, som inden finanskrisen var en af landets største producenter af fritidshuse med Herning-firmaet Torben Kjeldsen A/S, får i den grad afløb for sine frustrationer i en ny bog.

Her fremfører han, at en række personer var skyld i hans konkurs i 2009, hvor i alt otte beslægtede selskaber gik ned med stor milliongæld.

Torben Kjeldsen retter i bogen også en hård kritik mod Herning-advokaten Flemming Jensen, der har været kurator i konkursboerne. I bogen beskyldes Flemming Jensen for grådighed og for at have kostet konkursboet millioner af kroner.

- Det er modbydeligt i en sådan sag at opleve, hvordan ens værdier bliver svinet væk på grund af en begærlig kurator, man har indtryk af, har handlet for egen vindings skyld, skriver Torben Kjeldsen blandt andet i bogen.

Groft injurierende
Herning Folkeblad har bedt Flemming Jensen svare på kritikken, og advokaten har fremlagt en omfattende dokumentation i sin argumentation for, at der er tale om usandheder, som er groft injurierende.

- Jeg er kurator og lever af det, og det kræver nogle gange, at man har en lidt større tolerancetærskel. Men han sidder jo faktisk og skriver, at jeg har taget af kassen. Det er virkelig groft, siger Flemming Jensen til avisen.