Svenske viser på Team

HERNING Som en del af Team Teatrets festival »Enestående« kan man mandag aften opleve en svensk solo-performance, når scenen overlades til Rolf Lydahl med den teatralske koncert »Luk ørene op for noget godt«.

Det er en usædvanlig kærlig, morsom og varmhjertet oplevelse, der vækker publikums mod til at være til stede i nuet.

Det er således hverken en koncert i klassisk forstand eller en monolog, man kan opleve - det er en musikforestilling, der i stil og tone ligger i forlængelse af den serie af populære forestillinger, som Rolf Lydahl igennem mange år har skabt i samarbejde med Torbjörn Grass. De to kunstnere er kendte for deres nyfortolkninger af den svenske visetraditions sangskat, der er formet af navne som Evert Taube, Barbro Hörberg, Peps Persson.

Med musik og tekst af blandt andre Allan Edwall, Peps Persson og Barbro Hörberg fanges øjebliksbilleder, som vi kan genkende os selv i. En følelseskavalkade med stor genkendelsesfaktor, og en energi som forhåbentlig får os til at mærke, hvordan livet trænger sig på. Snyd ikke dig selv for denne livsbekræftende oplevelse.

Rolf Lydahl er i øvrigt kendt fra tv-serien »Wallander«.