Cykellygte-kampagne: Gratis lys til de unge

Det er vigtigt med lys på cyklen i de mørke timer, og derfor har UngHerning, byens SSP og Tryg Fonden lavet en kampagne med gratis cykellygter til unge

HERNING »Fordi vi elsker jer« er navnet på en kampagne, som Herning Kommune afvikler gennem UngHerning og SSP Herning med støtte fra Tryg Fonden. I kampagnen kan alle unge i Herning Kommune få udleveret gratis cykellygter i UngHernings klubber. Kampagnen kører i hele uge 11, og formålet er at øge trafiksikkerheden ved at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at køre med cykellygter i de mørke timer af døgnet. Med kampagnen håber UngHerning og SSP Herning, at flere unge vil huske cykellygterne og på den måde sikre, at det er sikkert at cykle til og fra skole, eller når cykelturen går til én af UngHernings klubber.