Blue Fox udligner mod Frederikshavn

Thomas Damm 

Det holdt hårdt, men Blue Fox vandt fredag aften 3-2 over Frederikshavn

ISHOCKEY Med en sejr på 3-2 har Herning Blue Fox udlignet kvartfinaleserien mod Frederikshavn til 2-2. »Rævene« fik en perfekt start på fredagens fjerde kvartfinale, der blev spillet i Herning.

Markus Jensen scorede efter blot fem minutter, og dermed kom der lidt ro på spillet. Inden dagens kamp var Blue Fox nede 1-2 i serien, hvor første hold mere fire sejre kommmer i semifinalen.

Markus Jensen gjorde det også til 2-0, inden første periode var slut.

Det blev 1-2 hurtigt i anden periode i et nordjysk powerplay ved Mathias Bau. Flere mål kom der ikke før, der var 10 minutter tilbage af kampen. Blue Fox slog kontra, og Streffen Klarskov smækkede pucken i nettet til 3-1.

Herfrar blev ét stort pres fra Frederikshavn, der endnu en gang udnyttede et powerplay. Det var det syvende powerplay fra Frederikshavn i de fire kvaartfinaler.

Til sids blev presset nærmest uimodståeligt. Blue Fox fik Patrick Madsen udvist med ét minut tilbage, og da Frederikshavn samtidig tog målvogter Thomas Lillie ud, blev der spillet seks mod fire. Det kom til mange afslutninger mod Simon Nielsen, der dog var iskold. En flok dødtrætte Herning-spiller fik kæmpet sejren hjem.

Femte kvartfinale spilles søndag i Frederikshavn.