Verdensklasse-dans på Team Teatret

TEATER Vild med dans? Vild med smukke koreografier? Vild med følelser formidlet med kropssprog? Vild med en gribende fysisk performance?

Hvis svaret er ja, så er der ikke bare en men to enestående oplevelser i vente, når Kitt Johnsons danseforestilling »Post No Bills« og Edhem Jesenkovics danseperformance »Republika« rammer Team Teatret henholdsvis 14. og 15. marts.

Begge forestillinger har opnået anmelderroser i store buketter - og Post No Bills banede vejen for en Reumert-pris til Kitt Johnson.

»Republika« er skabt af bosniske Edhem Jesenkovic. Med koreografi der går lige i hjertet, tager han dig med tilbage til 1990’erne, hvor krigen på Balkan var i gang. Han tager dig på en følsom rejse tilbage til det tidspunkt, hvor han blev drevet på flugt. Minderne har han forsøgt at fortrænge. Men i »Republika« sætter han krop og fysik på den konstante indre kamp en flygtning er i.

Hvad har vi tilbage, når vi er blevet frataget alt? Det er det spørgsmål, der indleder »Post No Bills«, som med Kitt Johnsons egne ord er en danseforestilling om krisen som skabende transformator. Og måske er »Post No Bills« netop et udtryk for, hvad der kan komme ud af år med finanskrise og dårlig økonomi. I hvert fald kan du se frem til en fænomenal oplevelse, når Kitt Johnson indtager scenegulvet.