Brdr. Price åbner restauranten i Herning 8. april

Palle Heering Nielsen 

Adam og James Price byder velkommen med smagsprøver og underholdning

Det er nu lagt fast, at Brdr. Price åbner restauranten på Torvet lørdag 8. april. Det sker med åbent hus om eftermiddagen.

- Da inviterer vi hele byen til at kommme og åbne restauranten sammen med os. Vi glæder os til at byde byen velkommen, fortæller Mads Bøttger, der er adm. direktør for Brdr. Prices restauranter.

Gæsterne kan få en snak med James og Adam Price, som vil fortælle om ideen bag deres restauranter, og der er åben bar og smagsprøver fra køkkenet.

- Der vil være musikalsk underholdning, og nogle af de lokale leverandører vil fortælle om deres produkter, siger Mads Bøttger.

Personalet er stort set på plads. Der har været mange til samtaler, og det har betydet, at omkring 25 personer er blevet ansat.

- Det er primært lokale. De sidste aftaler er lige blevet lukket, oplyser den adm. direktør.

Køkkenchefen kommer fra Mash i Aarhus, mens restaurantchefen har haft en pause på et par år. Han har dog mange års erfaring og har ønsket at komme tilbage til branchen.

De har begge brugt weekenden i Brdr. Price på Rosenborggade i København, hvor de har været i køkkenet og været med omkring serveringerne.

- De har lært vores stil og stemning, og hvordan brødrene gerne vil have lavet retterne, siger Mads Bøttger.