Lasse Lassen sikrede Blue Fox-sejr

Thomas Damm 

Blue Fox har udlignet til 1-1 efter overtidssejr mod Frederikshavn

ISHOCKEY Lasse Lasen blev dagens mand på Kvik Hockey Arena, da han scorede to mål i 3-2-sejren over Frederikshavn i den anden kvartfinale. Med sejren har Blue Fox nu udlignet til 1-1 i serien, der fortsætter tirsdag i Frederikshavn.

Lasse Lassen sendte Blue Fox foran i kampens syvende minut, og det blev første periodes eneste mål. Den tidligere Blue Fox-spiller Joachim Linnet udlignede til 2-1 i anden periode, inden backen Oliver Gatz Nielsen scorede sit første Blue Fox-mål til 2-1. Midt i tredje periode udlignede gæsterne til 2-2. Tometer-manden Mathias Bau gled nemt fri af Mathias Pedersen og serverede pucken for Jeff Ulmer.

Mere blev der ikke scoret i den ordinære tid, og så skulle afgørelsen findes i overtid. I slutspillet er overtid fire mod fire, og der spilles i perioder á 20 minutter til første scorede mål.

Blue Fox dominerede totalt i begyndelsen af overtid, og blev også farlige ved blandt andet Nicolas Ritz.

Frederikshavn kom tilbage og viste også lidt tænder, inden Lasse Lassen afgjorde kampen med et projektil af et skud, efter at han selv havde ført pucken frem. Der var her spillet næsten 16 minutter af overtiden.

Nøjagtig som i den første kamp i fredags var det en kamp præget af et hav af udvisninger, der betød, at der aldrig rigtig kom det store flow i spillet. Dommerne lagde en stram linje, som de forfulgte i resten af kampen.

Alt i alt dog en fortjent sejr til Blue Fox, der var uden den karantæneramte back Ales Sova.