HCM pressede mestrene

Kenneth Kristiansen 

HCM var tæt på point i hjemmekampen mod Göppingen

HåNDBOLD Det var tæt på for HC Midtjylland lørdag aften i den runde hal.

HCM pressede de forsvarende EHF Cup-mestre, tyske Frisch Auf Göppingen, men favoritterne vandt alligevel til sidst, 25-22.

Der var dog spænding til det sidste. Espen Lie Hansen reducerede til 22-23 to et halvt minut før tid, og hjemmeholdet havde også muligheden for udligning. I stedet havde tyskerne marginalerne med sig til sidst.

Gæsternes sejr var også fortjent nok, for Göppingen var et lille skridt foran hele vejen. I begyndelsen af anden halvleg endda et stort skridt, for her var tyskerne på 21-15, før HCM satte slutspurten ind.

HCM-mandskabet spillede helt lige op med tyskerne lige fra kampens begyndelse. Som ventet løb hjemmeholdet ind i nogle kontraer i ny og næ, men HCM’erne var også selv vågne, når chancen bød sig. Blandt andre den unge streg, Oliver Bondrop, strålede med nogle fine lob i første halvleg, mens han samtidig havde en vigtig tjans i forsvaret, fordi veteranen Kristian Gjessing blev sparet med en mindre skade.

Fem minutter før pausetid kom HCM foran 14-12, men en lidt ukoncentreret afslutning på halvlegen betød fem Göppingen-scoringer i træk og en tysk pauseføring på 17-14.

Efter pausen kom HCM så godt igen efter en dårlig start, men det rakte ikke til et overraskende point eller to til EHF Cup-gruppen.

Her har HC Midtjylland fortsat kun de to point fra den første kamp, hjemmekampen mod FC Porto, mens Göppingen har vundet sine tre første gruppekampe.

Topscorer for HCM i kampen blev Oliver Bondrop med fem mål.