Bastian sejrede ved MGP

Kim Stoltenberg Hansen 

Frikvarter og Bastian sejrede i Boxen

MGP Bastian fik salen til at syde ekstra, når han i sin guldjakke sang »Gi mig mere frikvarter« - ja det var næsten samme stemning, som da den norske internet-sensations-duo Marcus og Martinus sang til tonerne af mange pigeskrig og mens mobiltelefoner optog til højre og venstre i salen.

Efter en finalerunde med tre sange - ud over gulddrengen med frikvarters-ønsket var det JeppAnna og Edward - hvor Bastian igen fik salen til at koge, kunne han kåres som vinder af børnenes MGP 2017.

Det skete i en udsolgt Boxen - det tog kun en time at sælge de billetter - og interessen understreges af, at der også var udsolgt til generalprøven fredag.

Finaleaftenen gik fint. Et par dansere kiksede deres sværeste moves - og det var ellers lykkedes så fint over alle prøverne - men 8000 tilhørere og knap en million seere kan nok godt få lidt sommerfugle til at flyve rundt i maverne på deltagerne, der dog så ud til at nyde spotlightet i fulde drag - ikke mindst vinderen, men når møder op i guldjakke, så er man nok også klar til fest, sjov og konfetti-storm.

Vinderen af børnenes MGP får nu mulighed for at indspille sin musik med hjælp fra en producer.