Norske teenage-idoler kommer til Boxen i september

Aske Visser Ottosen 

De norske tvillinger Marcus & Martinus giver koncert i Jyske Bank Boxen til september

HERNING De norske teenage-idoler Marcus & Martinus kommer til Jyske Bank Boxen og giver koncert lørdag 2. september. De to unge nordmænd optræder som special guest lørdag aften til MGP i Jyske Bank Boxen, men de kommer altså igen til efteråret og giver en hel koncert.

Mange henvendelser
Det kommer uden tvivl til at vække glæde i mange pigehjerter, at de norske tvillinger lægger vejen forbi Herning.

- Det sidste års tid har vi fået rigtig mange henvendelser fra det yngre publikum, som igen og igen har spurgt, om Marcus & Martinus mon kommer til Herning for at give koncert. Derfor glæder det os, at Live Nation med denne nyhed nu gør det muligt for drengenes mange fans at opleve brødrene i Jyske Bank Boxen til september, og vi glæder os lige så meget til at tage imod de unge norske stjerner igen, siger Nicki Quist, leder af Kultur, MCH Messecenter Herning i en pressemeddelelse.

Lynkarriere
De populære tvillingers karriere tog fart, da de vandt Melodi Grand Prix Junior i 2012 med sangen »To Dråper vann«. Siden har de erobret hitlisterne med debutalbummet »Hei« og hitsinglen »Plystre på deg«.

Senere kom hittet »Elektrisk«, som gjorde dem til de yngste norske artister nogensinde til at streame platin, og den tilhørende musikvideo satte rekord som den mest sete norsksprogede video nogensinde. Sidste år blev drengenes første engelsksprogede album, »Together«, udgivet samtidig med, at der også blev tid til både en bogudgivelse og en tv-serie.

Også populære i Danmark
Det er ikke kun i Norge, at de 15-årige tvillinger, som kommer fra Trofors i Nordland, er populære.

Da de for første gang skulle give koncert på dansk grund i august sidste år, måtte koncerten flyttes fra den lille pop-up scene i Tivoli til Plænen, da efterspørgslen på de to norske drenge var så stor.

Billetsalg begynder lørdag 11. marts.