33-årig anholdt – og anholdt igen

Palle Heering Nielsen 

33-årig nægtede at forlade retsbygning. Politiet blev også bedt om at agere taxaselskab, så manden kunne blive kørt hjem efter retssagen

HERNING Politiet havde i går et større bøvl med en 33-årig mand, som var udeblevet fra et retsmøde i Herning. Manden blev anholdt og kørt til retsbygningen, hvor retssagen blev gennemført. Derefter blev den 33-årige mand løsladt, og man skulle tro, at han hurtigst muligt ville forlade retsbygningen, men der skete det modsatte.

- Han nægtede at forlade retsbygningen, fordi politiet ikke ville køre ham hjem, forklarer politikommissær Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning.

Det endte med, at betjentene måtte anholde den 33-årige mand igen og sigte ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev kørt til politigården og løsladt kort tid efter, men det var ikke det sidste, politiet så til manden i går.

- En time senere så et vidne, at en mand var i gang med at stjæle en cykel ved Herningsholmskolen, og det var den 33-årige mand, siger Michael Schultze.

Vidnet råbte manden an, og han stillede cyklen tilbage i cykelskuret og begyndte i stedet at følge efter vidnet.

Det fik vidnet til at ringe til politiet, som sendte en patrulje forbi og fik standset manden. Han blev sigtet for tyveri af cyklen, inden han fik løbepas.