Lottomillionær fra Herning: Jamen, det var da en dejlig overraskelse

Tidligere på ugen bragte Folkebladet artikel om en lottovinder fra Herning - nu har Danske Spil talt med manden

HERNING Hver uge er der 130.000 vindere på Lotto, og da der ikke var nogen vindere af 1. præmiepuljen, var der en heldig vinder af millionærgarantien, der kunne glæde sig ekstra meget over, at hans gevinst på 39 kroner var blevet til 1 million kroner.

Den heldige vinder er en mand i 50’erne fra Herning, og det var lige ved, at han ikke kunne få at vide, at han havde vundet.

- Der lå en mail fra Danske Spil om, at de havde forsøgt at ringe til de numre, jeg har oplyst på min Danske Spil-konto, men det var nogle gamle telefonnumre. Heldigvis lå der en mail fra Danske Spil, hvor de bad mig om at ringe ind til dem, så det gjorde jeg, fortæller den glade vinder til Danskespil i en pressemeddelelse.

Danske Spil kunne heldigvis fortælle, at manden udover sine 39 kroner også havde vundet en million kroner på Millionærgarantien.

- Jamen, det var da en dejlig overraskelse. Det er nu ikke sådan, at jeg står og tænker, at nu er der også råd til frikadellerne i næste uge, men jeg troede ikke på det, før pengene var gået ind på bankbogen, fortæller vinderen i pressemeddelelsen.

Og pengene er gået ind på bankbogen, så nu kan den heldige vinder begynde at overveje, hvad gevinsten skal bruges på.

- Der bliver nok gemt lidt til pensionen. Det kan måske betyde, at vi kan gå på pension et år eller to før tiden, og så skal der også renoveres noget i huset. Vi har faktisk ikke fejret gevinsten endnu, så måske bliver det på den næste ferie, vi tager på, slutter vinderen.