Bilka åbner for de morgenfriske og lukker først til midnat

Bilka ændrer sine åbningstider, så alle danskere fremover kan handle i tidsrummet 06-24

INDKøB Nu bliver det endnu nemmere at handle for alle de morgenfriske. Dem, der er sent ude. Og alle, som har skæve arbejdstider. Samt naturligvis alle danskere, som gerne vil handle ind, når det passer dem bedst.

Bilka får nemlig nye åbningstider, så alle butikker fra den 24. marts åbner kl. 06. og først lukker kl. 24. Det sker som følge af de positive erfaringer, Bilka gjorde sig i december, hvor alle butikker holdte døgnåbent. Særligt i timer mellem 06-08 og 22-24 var butikkerne velbesøgte, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka, i en pressemeddelelse:

– I en succesfuld december oplevede vi, hvordan mange af vores kunder satte stor pris på at handle lidt tidligere eller lidt senere end normalt. Og selvom vi selvfølgelig havde forventninger til tiltaget, var særligt det at holde åben i ydertimerne en større succes, end vi havde turde håbe på. Derfor styrker vi nu vores åbningstider i alle vores varehuse.

Skæve arbejdstider
Et typisk eksempel på dem, der benyttede de ekstra timer hhv. om morgenen og aftenen til at handle ind før eller efter arbejde, var danskere med skæve arbejdstider. Hvor de eksempelvis handlede på vej hjem fra nattevagten, der sluttede kl. 07, eller aftenvagten, hvor man kunne svinge forbi Bilka kl. 23.

– Der er mange danskere, der gerne vil handle i ydertimerne, og vi er glade for at kunne imødekomme det behov. For eksempel alle dem, der har skæve arbejdstider, hvor det giver mening at handle udenfor de mere normale åbningstider. Men naturligvis også for eksempelvis børnefamilierne, som ikke nødvendigvis får lov til at sove til kl. 8, eller dem, som bare gerne vil handle, når det passer bedst, uddyber Mark Nielsen i pressemeddelelsen.

Bedre indkøbsoplevelse
Med de ekstra åbningstimer forventer Bilka også at kunne løfte indkøbsoplevelsen for alle i dagtimerne, da personalet kan bruge de mere stille timer til for eksempel at fylde hylderne op og bestille varer hjem:

– Med de nye åbningstider er målet også at skabe en bedre indkøbsoplevelse, og vi kan se, at det fungerede rigtig godt i december. Derfor glæder vi os meget til at komme i gang. Ved at holde åbent i ydertimerne kan vi udover at imødekomme vores kunders behov også tage toppen af spidsbelastningsperioderne, da vores medarbejdere kan fordele arbejdsopgaverne over flere timer. Alt sammen til glæde for alle vores kunder, siger Mark Nielsen.