Herningenser bliver formand for LA Ungdom

Søren Nielsen fra Herning er ny formand for Liberal Alliances Ungdom

HERNING/VEJLE I weekenden var 300 unge samlet til Liberal Alliances Ungdoms landsmøde i Vejle, og her blev Søren Nielsen fra Herning valgt som landsformand.

- Jeg er beæret over, at medlemmerne på den her måde har vist deres støtte til mig. Jeg glæder mig til at komme i gang med at kæmpe den liberale kamp. Specielt fordi vi har en ungdom i Danmark, som er liberal, siger Søren Nielsen i en pressemeddelelse.

Søren Nielsen meldte sig ind i lokalforeningen i Herning i 2013 og blev formand i 2014. Det var han i to år, hvor han blandt andet fordoblede medlemstallet i foreningen og skaffede lokalforeningen egne lokaler i det fællespolitiske forsamlingshus Sølvhuset i Birk. Det seneste år har han været lokalformand i Aarhus.

Søren Nielsens kandidatur til landsformand fokuserede på øget uddannelse af medlemmerne, mere ansvar til de enkelte lokalforeninger og på at fremme de positive historier ved liberalismen, og det var altså nok til at blive valgt.

En anden Herning-dreng, byrådskandidat Martin Væver, opnåede også valg på landsmødet, idet han blev suppleant til landsledelsen.