Ny ulykke på Elia: Montør faldt ned fra sikkerhedsnet

Aske Visser Ottosen 

HERNING Det meste af dagen tirsdag har et hold været i gang med at montere det net i bunden af Elia, der skal forhindre ulykker som dem, der kostede to mennesker livet i oktober og december.

Alligevel gik det galt under opsætningen af nettet tirsdag eftermiddag. Her kom en af montørerne så alvorligt til skade, at han måtte hentes af en ambulance.

Det er uklart, hvad der præcist skete. Men ifølge en af den tilskadekomnes kolleger skulle han være faldet ned fra nettet, der er spændt ud over bunden af Elia i tre meters højde fra bunden af skulpturen. Lars Peter Jensen fra Strandby net var i gang med at montere det sidste af nettet, mens den tilskadekomne kollega fra Trigon arbejdede på den anden side.

- Jeg står på den anden side og kan pludselig høre ham råbe, at jeg skal komme hurtigt og at han bløder, siger Lars Peter Jensen til Herning Folkeblad.

Den tilskadekommende var selv i stand til at bevæge sig ud fra Elia og sætte sig på trappen for at vente på en ambulance. aoh.dk følger udviklingen.