Komik på Fermaten med Svendsen og Rimmer

STANDUP Tirsdag 7. marts får Fermaten besøg af komiker-parret Jakob Svendsen og Lasse Rimmer.

Man kan glæde sig til en vanvittig morsom aften spækket med intelligente observationer omsat til skarpe jokes i mere eller mindre faste rammer. For hvor Jakob Svendsen er klar med et gennemskrevet godt sæt, bevæger Lasse Rimmer sig på kryds og tværs, derhen hvor det er sjovt, og hvor han bliver klogest på, hvornår han føler sig dummest.

Jakob Svendsen vandt Danish Open i standup i 2010 og kom samme år i finalen i DM i stand-up.

Han har siden leveret de to one man shows »Næste(n)kærlig« og »Kristen i krise«, der, som titlerne afslører, kredser om hans liv som kristen i vores tid.

Lasse Rimmer fortsætter med spritnyt materiale, der ikke har noget overordnet tema andet end at være forrygende morsomt.

Vi har igennem Lasse Rimmers karriere oplevet ham i fire anmelderroste one man shows, der alle havde et tema som udgangspunkt, senest »Kæpheste« fra foråret 2016, der blandt andet fik ord som »virkeligt sjov« og »forbandet god« med på vejen.